VinterYstad321 taggade medlemmar trängdes i mäss1 en stund före kl 09 på lördagen (nja, några kom faktiskt lite senare). Christer hade som vanligt dukat upp en rejäl frukostbuffé som lät sig väl smaka. Mätta och belåtna samlades vi sedan i 12-mannahytten för ett utbildningspass i nödmateriel och därefter fördelning på arbetsuppgifter. Förberedelser för torrsättning var prioriterat men även städning/röjning av diverse utrymmen ombord. Ett gäng bänkade sig i gunrummet och påbörjade planeringen av årets långresa till Västerås. Den nya rutinen med närvarolista (ikryssning både vid ankomst och avresa) sjösattes och verkade fungera bra.
”Z”
Vid 12-tiden var det lunch. Denna arbetsdag var det anbefallt egen matlåda (pga. avstängt färskvattensystem). Lite ovant, vi är ju bortskämda med Christers matkonst, men det löste sig trots att vi bara har en mikro.
Eftermiddagen fortsatte med påbörjade arbeten och vid 15 tiden rundade vi av dagen med samling och avlämning av vad som hunnits med (och inte hunnits med).

Dessutom blev det en hel del administrativa insatser och del individuell utbildning.